Home » Speelprojecten

Speelprojecten

Print Friendly

 

Speelprojecten montage:

Speelprojecten realiseren is 1 van de specialiteiten van Outdoor Montage BV.
Afhankelijk van de wens van de klant kan er of alleen een montage worden uitgevoerd, maar
ook bieden wij de klant de mogelijkheid tot het laten realiseren van de diverse speelprojecten van het begin tot eind door Outdoor Montage BV.
Dus inclusief het aanleggen van de ondergrond, (afhankelijk van de valhoogte, zie voor richtlijnen www.keurmerk.nl , en wens van de klant)  bestrating,beplanting enzovoort.  Dus wenst U Key turn te werken dan is dit geen enkel probleem. Gedurende de montage kan indien nodig de locatie worden afgezet, waardoor deze nog niet door de kinderen in gebruik genomen kan worden.

Speeltoestellen:

Outdoor monteert alle soorten speeltoestellen, van een enkele glijbaan, tot een complete speeltuin inrichting. We monteren houten en stalen toestellen, het is maar net waar U voor kiest. Er zijn toestellen met poeren, en toestellen waarbij beton gestort moet worden. Bij de wipkip bijv. wordt dan weer gebruik gemaakt van een autoband. De monteurs zijn van alle montageinstructies op de hoogte.

Onderhoud en reparatie:

Wilt U af van het periodieke onderhoud van Uw speeltoestellen dan kunt U dit structueel laten verzorgen door Outdoor Montage BV. Wij dragen dan ook zorg voor het up to date houden van de verplichte logboeken e.d. Onze veiligheidsinspecteurs zijn altijd op de hoogte van de laatste wetgevingen en normen. Voor vragen of informatie kunt U mailen naar info@outdoormontage.nl, 1 van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met U op.

Onze Monteurs:

Alle montages van speelprojecten worden uitgevoerd door ervaren monteurs in het bezit van alle relevante certificaten.
1 van de monteurs van de vaste teams is altijd in het het bezit van het certificaat Inspecteur Veiligheid Speeltoestellen. Wat dit inhoudt kunt U teruglezen op www.keurmerk.nl

speelprojecten

Speellocatie Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Switch to our mobile site