Home » Zandbakken

Zandbakken

Print Friendly

 

Een zandbak iets voor U:

Er zijn heel veel kinderdagverblijven in Nederland. Vele van hen zijn inmiddels in het bezit van een zandbak op het speelplein. De computer is iets van deze tijd, maar juist voor de kinderen is het belangrijk dat ze buiten spelen, en zelfs een beetje vies worden.

Materiaal zandbak:

De zandbakken kunnen geleverd worden in Hout, beton en kunststof. Ze zijn rond, ovaal of vierkant beschikbaar. De afmeting is mede afhankelijk van de beschikbare ruimte op locatie, en de toegankelijkheid van evt. materieel (bij betonnen zandbak), en natuurlijk van de wens van de klant. De leverancier kan U hierbij ondersteunen.

Montage:

De zandbakken kunnen compleet inclusief grondwerk en levering speelzand worden opgeleverd.
Evtuele bestrating rondom de zandbak wordt netjes aangeheeld.
Om te voorkomen dat het zand vervuild raakt kan er een bijpassend net geleverd worden.
De betonnen elementen sluiten na montage zo, dat er geen vingerbeknelling in de zandbak kan ontstaan.                                                                                                                                                     Na montage kan er een zandbaknet worden aangebracht, of zo externe vervuiling tegen te gaan.

Onze Monteurs:

alle montages van de zandbakken worden uitgevoerd door ervaren monteurs in het bezit van alle relevante certificaten.                                                                                                                          1 van de monteurs van de vaste teams is altijd in het bezit van het certificaat van Inspecteur Veiligheid Speeltoestellen.

Heeft u vragen of wilt U informatie, dan kunt U mailen naar info@outdoormontage.nl. 1 van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met U op.

zandbakken,montage

Ronde elementen zandbak gemonteerd in Tiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Switch to our mobile site