Home » Sportlocaties

Sportlocaties

Print Friendly

 

 

Sportlocaties en vrije tijd:

Sporten is gezond! Iedereen groot en klein, zou regelmatig moeten sporten. En wat is leuker dan dit in de buitenlucht te doen. En nog leuker als deze faciliteit in uw eigen omgeving aanwezig is. Outdoor realiseert deze locaties door heel Nederland.

De mogelijkheden:

Of het nu gaat om 1 fitness toestel binnen, of een hele serie fitness toestellen op buiten sportlocaties. Outdoor Montage voert deze werkzaamheden graag voor U uit. Heeft U meer budget en ruimte op de locatie, er zijn hele mooie sportkooien met div. speelfuncties. Basketbal, volleybal, voetbal enzovoort. De sportkooien kunnen klein en groot, laag en hoog gemonteerd worden, afhankelijk van de wens van de opdrachtgever. Indien gewenst kan de ondergrond (asfalt,bestrating,kunstgras, enzovoort) ook door Outdoor Montage voor aangebracht. Daarnaast zijn er nog legio mogelijkheden voor het creeren van een leuke sportplaats. Nieuwsgierig? Als u mailt naar info@outdoormontage.nl, dan neemt 1 van onze buitendienstmedewerkers zo snel mogelijk contact met U op.

Vergunning:

Wilt U weten of er een vergunning nodig is voor het realsieren van de sportlocaties, dan kunnen wij dit voor U verifieren. U kunt dit ook checken via de website www.omgevingsloket.nl of www.rijksoverheid.nl

Onderhoud en Reparatie:

Onze servicedienst en 24 uurs dienst voor calamiteiten kan U van dienst zijn bij het onderhoud en herstel van de sporttoestellen of  1 van uw sportlocaties. Voor calamiteiten kunt U bellen met 0031646204150, voor onderhoud kunt U mailen naar info@outdormontage.nl. 1 van onze medewerkers neemt dan zou snel mogelijk contact met U op.

Onze Monteurs:

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren monteurs in het bezit van alle relevante certificaten.
Bij sport en speeltoestellen montage is 1 van de monteurs van onze vaste teams in het bezit van het certificaat Veiligheidsinspecteur Speeltoestellen. op www.keurmerk.nl kunt U teruglezen wat dit certificaat voor U van toegevoegde waarde heeft.
Op deze wijze is de klant er in ieder geval van  gewaarborgd dat oplevering van het project geschied conform de gestelde normen.

 

sportlocaties,pannafield,montage

Pannafield Uithoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Switch to our mobile site