Home » Complete en aparte Projecten

Complete en aparte Projecten

Print Friendly

 

Complete Projecten

De vraag naar het uitbesteden van Complete Projecten (Turn key) neemt toe. Bedrijven en particulieren vinden het prettig 1 aanspreekpunt te hebben voor het complete project. Ook voor de aannemer blijkt dit goed te werken. Er is minder vaak sprake van communicaties stoornissen. Afspraken zijn duidelijk. De facering van de div werkzaamheden ligt bij 1 persoon waardoor de werkzaamheden soepeler verlopen, en er minder kans is op stagnatie. Ook financieel blijkt dit vaak gunstiger uit te pakken voor de opdrachtgever. Outdoor Montage kan u bijvoorbeeld van dienst zijn bij  totaal inrichting van sportplaatsen, speciaal op maat gemaakte speeltoestellen, een tuinhek, of de afrastering om een bedrijventerrein. Maar ook uw tuininrichting compleet met terrasoverkapping of serre.

Wilt u een standaard product, maar dient deze aangepast te worden in verband met bijvoorbeeld beperkte ruimte op de montage locatie. Ook dit is geen enkel probleem.

Het begin:

Wilt u informatie en/of een vrijblijvend gesprek over de uitvoer van complete projecten, mailt U dan naar info@outdoormontage.nl. Onze buitendienst medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met U op. Zij zullen U wensen in kaart brengen, en deze met U bespreken, waarna U een vrijblijvende offerte kunt ontvangen.

De Start:

Bij het verstrekken van de opdracht kan Outdoor Montage ook de zorg uit handen nemen voor wat betreft de eventuele vergunningsaanvraag. Wilt U zelf weten of U een vergunning moet aanvragen, dan kunt U dit checken op de website www.omgevingsloket.nl of www.rijksoverheid.nl

Ook kan er gezorgd worden voor evt. afzetting van het terrein, en benodigde rijplaten. Afhankelijk van de levering van de materialen kan met u een uitvoeringsdatum worden vastgelegd.

Uitvoering:

Gedurende het uitvoeren van de werkzaamheden op 1 van de complete projectlocaties heeft U 1 vast aanspreekpunt op locatie. Deze staat in nauw contact met de buitendienst medewerker. Op deze wijze kunnen wij de opdrachtgever ontlasten en zo efficient mogelijke werken. Mochten er afwijkingen worden geconstateerd dan zal de buitendienst medewerker dit met U bespreken.

Oplevering:

De oplevering geschiedt samen met de opdrachtgever en onze buitendienstmedewerker. Heeft u nog aanvullende wensen, dan kunt u dit gelijk kenbaar maken.

Onze Monteurs:

Alle montages  worden uitgevoerd door ervaren monteurs in het bezit van alle relevante certificaten. Bij speel- en sportlocaties is min. 1 monteur in het bezit van het certificaat Inspecteur Veiligheid Speeltoestellen. De Europese norm m.b.t. plaatsing van speeltoestellen, kunt U vinden op www.nen.nl

Sportlocaties deze bevindt  Koudekerk a/d Rijn

Sportlocaties deze bevindt zich in Koudekerk a/d Rijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Switch to our mobile site