Home » Overkappingen en Fietsparkeren

Overkappingen en Fietsparkeren

Print Friendly

 

Fiets Overkappingen:

Deze Overkappingen zijn te leveren in diverse afmetingen. De overkappingen kunnen gemonteerd worden met behulp van poeren voor onder maaiveld.
Maar ook chemische ankers voor montage op maaiveld. Dit is afhankelijk van de ondergrond.
Overkappingen kunnen verzinkt of gecoat geleverd worden. Er kan gebruik worden gemaakt van hout, RVS, radiusglas,enzovoort. Alle overkappingen kunnen worden ingericht met div. fietsparkeersystemen.

Terras Overkappingen:

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping, een overkapping voor uw zwembad, of een complete verranda, vraag u dan informatie via www.outdoormontage.nl

Vergunning:

Wilt U weten of U een vergunning aan moet vragen dan kunt u deze zorg aan ons overlaten.                                                                                                                                                                           U kunt ook de volgende website raadplegen : www.omgevingsloket.nl voor particulieren, of www.rijksoverheid.nl voor bedrijven.

Herstel en Onderhoud overkappingen:

Heeft u ondersteuning nodig bij het monteren , of wilt u het onderhoud van een overkapping, hekwerk, en/of garagedeur uitbesteden aan een professioneel bedrijf, dan bent u bij ons aan het goede adres. Het jaarlijks schoonmaken van de goten, het bijwerken van het hout, en vervangen van panelen en dakplaten. Wenst een hier een onderhoudscontract voor af te sluiten dan is dit ook 1 van de mogelijkheden. U kunt vrijblijvend informatie aanvragen via info@outdoormontage.nl

Onderhoud Camping en vakantiepark:

Daarnaast kan Outdoor Montage uw partner zijn als het gaat om structueel onderhoud op uw camping, vakantiepark ect.

24 uurs dienst voor Calamiteiten:

Met onze 24 uur dienst voor calamiteiten kunt u er op rekenen dat uw probleem snel en vakkundig wordt opgelost. U kunt mailen naar info@outdoormontage.nl of rechtstreeks bellen met tel. 0031646204150.

Onze Monteurs:

Alle montages worden uitgevoerd door monteurs met vele jaren ervaring in deze branche. Uw praktische probleem is dan ook onze uitdaging.  De monteurs zijn bezit van alle relevante certificaten. Ze zijn dus op iedere locatie inzetbaar.

Specifieke Wensen:

Heeft U specifieke wensen, schroom dan niet deze ons te stellen.
Er is meer mogelijk dan U misschien denkt.

fiets,overkappingen,montage

Overkapping type Riksja Wormer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Switch to our mobile site