Home » Certificaten

Certificaten

Print Friendly

 

        Certificaten Outdoor Montage BV:

Outdoor montage is door www.c-plus.nl gecertificeerd,  in is het bezit van de volgende certificaten:

Het doel bij het behalen van deze certificaten, is het waarborgen van de interne processen, en de externe veiligheid van medewerkers en montagelocaties. Dit verbeterd het backoffice systeem, en ook het klantencontact, waardoor wij het kwaliteitsnivo in- en extern kunnen verhogen.

Certificaten Monteurs:

Daarnaast zijn de  medewerkers in het bezit van het B-VCA certificaat. Ook zijn een  aantal medewerkers het in het bezit van diploma VOL-VCA certificaat.
Onze speeltoestellenmonteurs zijn in het bezit van het certificaat Inspecteur veiligheid van speelgelegenheden. Hiermee zijn zij naast de reeds aanwezige praktijkervaring., op de hoogte van de alle normen welke van toepassing zijn op het ontwerpen, monteren, en onderhouden van speelplaatsen en toestellen. Alle medewerkers zijn in het bezit van het certificaat Veilig Werken Langs Het Spoor, en hebben een toegangspas voor alle prorail locaties.  Kortom ze zijn op iedere montagelocatie inzetbaar. Of het nu bij de petrochemische Industrie, een werft in Belgie, of bij het station is.

  12367-1 2017 12367-2 2017

Switch to our mobile site